Rörmokare nära Uppsala

Rörmokare för alla behov

Läcker toaletten? Eller har du problem med rören i ditt hus? Har du planer på att renovera om badrummet eller köket? Då är vi firman för dig! Vi är en professionell rörmokare som har arbetat inom industrin i många år. Med andra ord kan vi hjälpa dig oavsett vad för problem du har. Vi utför små som stora uppdrag för både privatpersoner, fastighetsägare och företag. Vårt främsta fokus är våra kunders nöjdhet och vi ser alltid till att arbeta med dina önskemål och behov i åtanke.

Vi delar gärna med oss av tidigare recensioner från våra tidigare arbeten så att du kan känna dig trygg i att du gör rätt val av firma. Vi är glada och stolta över det stora antalet återkommande kunder som väljer att anlita oss igen, tack vare den höga kvaliteten på arbetet som vi har utfört. Ring oss eller fyll i formuläret på vår hemsida för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert!

Renoveringar, reparationer och installationer

Att hantera rör och vatten själv är inte rekommenderat. Det är något som kräver både kunskap och erfarenhet och därmed något du borde lämna till oss – dina professionella rörmokare. Att försöka sig på att lösa problemet, utan rätt utbildning eller kompetens kan få förödande konsekvenser. Exempelvis vattenskador kan leda till stora problem i ditt hem och ibland kan det tyvärr vara omöjligt att reparera. Vid första problem är det därför bättre att direkt kontakta oss för hjälp. 

Som rörmokare har vi arbetat inom branschen under många år och har den rätta utbildningen och certifikaten som behövs för att erbjuda garanti på alla våra arbeten. Vi är väl medvetna om att vi har ett stort ansvarsområde, inte enbart rör och avlopp, utan även ventilation och att inspektera husgrunder. Vi hjälper också till med allt från stora renoveringar, till mindre reparationer och installationer. Det stora ansvarsområdet är vi måna om att vårda genom att alltid genomföra korrekta arbeten så att du kan sova lugnt om nätterna, hur stort eller litet projektet än är.

Rörmokare handfat Uppsala

Vi löser dina problem

Vi finns där för dig oavsett vad för problem du stöter på. För oss är det viktigt att du känner dig trygg tillsammans med oss, därför erbjuder vi alltid en kundgaranti. Vi finns tillgängliga dygnet runt och kan komma ut akut vid behov. Det finns inget problem som vi inte kan lösa åt dig. Dessutom gör vi alltid processen enkel genom att erbjuda personlig service och ta helhetsansvaret över projektet, från början till slutet. Som kund kan det ofta vara svårt att veta vad problemet är samt hur det åtgärdas på bästa sätt. När du ringer oss behöver du dock inte oroa dig för det, vi kommer ut till dig och gör en felsökning för att kunna gå till botten med problemet genom att åtgärda det och upprätta metoder som förebygger att det uppstår igen. Ta kontakt med oss idag för att anlita en rörmokare med många års erfarenhet inom yrket!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify