Rörmokare i Uppsala

24 Center Sverige AB

Välkommen till oss på 24 Center Sverige AB! Vi är en erfaren rörmokare som arbetat med olika former av fastighetsskötsel i Uppsalaområdet med omnejd i många år. Med oss kan du alltid räkna med konkurrenskraftiga priser, snabb och personlig service samt slutresultat av högsta kvalitet.

24 Center Sverige AB erbjuder rörmokartjänster och andra jobb inom fastighetsskötsel runtom Knivsta, Uppsala och Stockholm. För oss finns det inget jobb som är för stort eller för litet. Vi kan hjälpa till med allt från enklare jourjobb till stora installationer. Vi vänder oss till alla kundgrupper såsom privatpersoner, företag och fastighetsägare. Oavsett vad du vill ha hjälp med kan du smidigt kontakta oss genom formuläret eller telefonnumret för att beskriva dina behov. Vi ser fram emot att höra från dig!

Anställda som gör skillnad

Vi är ett företag som alltid är måna om att erbjuda personlig service till våra kunder. Idag finns det många storföretag inom branschen som brister i kommunikationen med sina kunder och levererar slarviga lösningar. Vi strävar efter att vara så lyhörda det bara går inför dina behov och önskemål för att därefter kunna genomföra ett kvalitetssäkrat arbete som du blir nöjd med.

24 Center Sverige AB är ett företag som har sin bas i Knivsta men vi vänder oss även till kunder i både Stockholm och Uppsala. Var du än befinner dig inom dessa områden behöver du alltså inte tveka innan du tar kontakt med oss!

Rörmokare bra Uppsala

Vi kan sköta allt kring ROT

När du anlitar oss på 24 Center Sverige AB för rörmokartjänster kan vi sköta allt praktiskt som har med ROT-avdraget att göra. Med ROT-avdraget får du som privatperson dra av upp till 30% av arbetskostnaderna på ett utfört jobb. ROT-avdraget ger dig rätt att göra avdrag på arbetskostnader på som mest 50 000 kr per år.

När du anlitar oss ser vi till att skicka in all information Skatteverket behöver för att du ska kunna ha rätt till avdraget. Vi drar även av summan automatiskt från fakturan så att du kan se hur mycket pengar du sparat in. Med oss är det smidigt att spara pengar! Hör av dig direkt för att få en kostnadsfri offert på en tjänst du är i behov av.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify